Plaats voor foto

Gerrie Spijkers

   Duurzame inzetbaarheid Advies Coaching en Training

TEL. : +31 6 42 40 00 85
Email; info@gerriespijkers.nl

Spijker(s)-Hart

Spijker(s) Hardt staat symbolisch voor wie ik ben en hoe ik werk. Mijn liefde voor mensen en wat ze drijft, zorgt ervoor dat ik gemakkelijk mijn hart open. Door mijn eigen zoektocht in en creatie van mijn loopbaan, weet ik als geen ander hoe het is om te twijfelen en te worstelen met keuzes en (on)zekerheden. Door te kijken naar mogelijkheden en uit de comfort zone te komen, lukt het steeds weer om stappen te zetten. Met de nodige humor en zelfspot weet ik vanuit verbinding met jou tot de kern te komen. Daarin ben ik soms confronterend, op de inhoud spijkerhart en in de relatie inlevend en stimulerend. Realisme en eerlijkheid zijn nodig om jou eigenaarschap te laten nemen en verder te brengen. Hierbij ondersteunen een positieve basishouding en het kiezen van andere invalshoeken het proces.

Ik geloof erin dat als jij je talenten inzet veel mogelijk is, jij hebt alles in huis om dit te realiseren. Hoe is het voor jou als jij dit ook gelooft? Welke kansen en mogelijkheden creƫer jij in je eigen loopbaan of in de loopbaan van je medewerkers?

Nieuwsgierig geworden, vragen of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met mij op, ik ga graag met je in gesprek.