Plaats voor foto

Gerrie Spijkers

   Duurzame inzetbaarheid Advies Coaching en Training

TEL. : +31 6 42 40 00 85
Email; info@gerriespijkers.nl

Spijker(s)-Hart

Hoe help ik bij het creëren van je eigen loopbaan?
Wat heb jij nodig om in de huidige arbeidsmarkt jezelf duurzaam inzetbaar te maken en te blijven? Hierin spelen de volgende bouwstenen een rol:

Dat is niet niks wat allemaal van je wordt gevraagd. Misschien heb je een aantal zaken al in beeld, heb je daarbij horende vaardigheden al onder de knie en vertaal je dit naar effectief loopbaangedrag. In de begeleiding bouw ik verder op wat er al is, ga ik met jou op zoek naar belemmeringen en buig die om.

Al gaat het vaak om overtuigingen en innerlijke processen, nodig ik je vooral uit om te gaan doen. Successen die je hiermee boekt vergroten je zelfvertrouwen en stimuleren om door te gaan terwijl andere ervaringen schitterende leermomenten zijn die jouw vervolg strategie richting mee geven.

Naast coaching op en onderzoek naar overtuigingen, kwaliteiten, identiteit en zingeving maken praktische zaken ook onderdeel uit van het traject zoals:

Een traject bij mij is altijd maatwerk afgestemd op wat jij op dit moment nodig hebt om jouw loopbaan voor nu en in de toekomst vorm te geven.